Resultaten voedingsadvies

Ieder resultaat telt!

Hieronder zie je de resultaten van een aantal toppers die bij Voedingsadvies Westland een traject hebben gevolgd:

“Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om naar Sam te gaan! Door zijn deskundigheid en heldere adviezen is het me gelukt om zonder honger en door uitgebalanceerd te eten af te vallen. In het voedingsplan werd rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen, wat fijn was. Mijn wens was een gezond gewicht bereiken en dat is me gelukt! Sam heeft het voedingsplan aangepast en advies gegeven waardoor ik vertrouwen heb dat het me lukt om mijn gezonde leefstijl voort te zetten!”
Lisanne
afgevallen
0 kg
middel-omtrek
- 0 cm

+ fitter

+ gezond gewicht

“Ik ben bij Sam van Voedingsadvies Westland gekomen omdat er iets moest gebeuren. Overhemden zaten te strak. Conditie was ver beneden pijl. Na mijn eerste afspraak bij Sam is mijn persoonlijke voeding- en trainingsschema opgesteld. Het voedingsschema bevat veel mogelijkheden tot variëren. Ook heeft Sam er rekening gehouden met wat ik lekker vind en dat ik soms een drankje wil doen met vrienden. Dit alles maakt dat het goed vol te houden is. Omdat het zo lekker en relatief makkelijk ging besloot ik om door te gaan met het voedingsschema. Door Covid maatregelen kon het trainen niet doorgaan zoals gepland. Het afvallen ging minder snel dan in de eerste maanden, maar er zat nog steeds vooruitgang in. Zojuist mijn nieuwe voedingsplan ontvangen voor de volgende fase van spiermassa aankomen. Nóg fitter worden met het bijbehorende lichaam.”

Reinier
afgevallen
0 kg
middel-omtrek
- 0 cm

+ conditie

+ makkelijk vol te houden

“Super blij met de begeleiding van Sam. Hij maakt een menu op maat en houd rekening met je eet gewoonten en past dit aan in een gezond jasje. Er wordt voldoende variatie en recepten aangeboden om afwisselend te eten. Mijn eetpatroon is in positieve zin verandert en goed vol te houden.”

Linda
afgevallen
0 kg
middel-omtrek
- 0 cm

+ fitter

+ gezonder

“Ik vind het erg prettig dat het plan wordt aangepast naar wat ik lekker vind en dat ik ook mag aangeven wat ik niet lekker vind.”
Chris was voor zijn bezoek aan Voedingsadvies Westland op eigen kracht al ca. 30kg afgevallen. Omdat zijn resultaten erg stagneerde wilde hij professioneel advies inwinnen.
Door anders en vooral méér te eten viel hij de volgende 38kg af. Nu de laatste 8kg nog en dan is hij bij zijn gewichtsdoelstelling.
Een veelgemaakte fout bij afvallen, is dat men steeds minder eet. Met de juiste adviezen zal je merken dat je juist méér kan eten en daarmee méér kan afvallen.
Chris
afgevallen
0 kg
kg/m² BMI
- 0

+ energie

+ gezondheid

×