diëtist westland

Dietist & leefstijloach gevestigd in Naaldwijk

Wil jij jouw leefstijl aanpassen of jouw medische ongemakken te verhelpen? Behaal gezond, effectief en haalbaar jouw doel met behulp van een voedingsadvies dat is afgestemd op jouw lichaam en leefstijl. Ik denk graag met je mee en ik motiveer je op weg naar jouw doelen.

voedingsadvies op maat

Not sugar coating anything

Het doel van de voedingsbegeleiding is jouw knelpunten in kaart brengen. We gaan na waarom jij niet het gewenste resultaat boekt. Op basis daarvan bespreken we wat je zelf zou willen en kunnen veranderen. Vervolgens wordt een persoonlijk voedingsadvies opgesteld. Je houdt daardoor zelf voor een groot deel de regie over jouw voedingsplan, maar met een advies van de diëtist. Wist je dat een diëtist (bijna) altijd wordt vergoed vanuit de basisverzekering?

Gevarieerd voedingsplan

Je ontvangt een compleet voedingsplan van 30 à 35 pagina’s met verschillende recepten dat is afgestemd op jouw lichaam,  leefstijl en voorkeuren.

Geen dieet

Doordat een voedingsplan bestaat uit normale alledaagse producten en zelfs jouw favoriete eten voelt het nooit als een dieet. Zo blijft het leuk en haalbaar!

Vergoed vanuit zorgverzekering

Ondersteuning van een diëtist wordt bijna altijd vergoed vanuit de basisverzekering van iedere zorgverzekeraar, na verrekening van het eigen risico.

0
jaar ervaring
0 +
clienten
0 /7
bereikbaar

Reviews

Een kleine greep uit alle toppers die hun doelen al behaalden bij Voedingsadvies Westland:

Voedingsadvies Westland
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Jet KnaapJet Knaap
21:10 14 Nov 22
Sam heeft mij onwijs geholpen met een gezond eetpatroon! Na mijn zwangerschap waarin deze volledig was verdwenen wilde ik weer terug in shape komen en gezond eten. Sam weet precies wat je nodig hebt en alles wat hij in zijn schema zet is makkelijk te maken en te vinden in de supermarkt. Door ook gezonde alternatieven aan te bieden voor wat normaal ongezonde maaltijden zijn maakt het nog makkelijker om het vol te houden. Dankzij sam heb ik weer een gezond eetpatroon en ben ik al heel wat kilootjes kwijt.
Sarah -Sarah -
10:44 12 Nov 22
Ik krijg al bijna twee jaar voedingsadvies van Sam. Sam is erg betrokken en meedenkend. Hij helpt je met doelen stellen en een realistisch zelfbeeld te ontwikkelen. Vorig jaar heb ik het fodmap dieet gevolgd en heb ik eindelijk duidelijkheid op de oorzaak van mijn PDS klachten. Nu krijg ik nog steeds advies om mijn fysieke doel te behalen. Sam is altijd erg goed bereikbaar. Zeker een aanrader!
pdebrabanderpdebrabander
07:25 10 Nov 22
Ik kom al jaren bij Voedingsadvies Westland voor periodieke metingen om de lichamelijke voortgang te monitoren. Huidplooi- en omtrekmetingen worden altijd consequent en professioneel uitgevoerd. Daarnaast worden de uitkomsten besproken in het licht van de doelstellingen en of er, afhankelijk van de doelstelling, de komende periode een X hoeveelheid calorieën meer of minder gegeten en gedronken kan worden. Onwijs tevreden en tot de volgende keer Sam!
N v AsperenN v Asperen
16:42 01 Nov 22
Sam weet waar hij het over heeft en legt alles rustig en netjes uit. Vraagt wat je doelen zijn, neemt je dagelijkse routine door met je en maakt aan de hand daar van een plan wat perfect bij je past. Altijd bereikbaar voor vragen. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een voedingsplan.
Elly van den BergElly van den Berg
15:37 26 Sep 22
2 maanden geleden een prima voedingsadvies gekregen van Sam.Passend bij mijn eetgewoonten en leefpatroon .Waardoor het makkelijk vol te houden was en ik 5 kgr ben afgevallen! Hier ben ik blij mee! Dank, Hr Olierhoek!
js_loader
×